EN
RU

Отзив на инструктор Вероника Тапарова

Здравейте,
Казвам се Вероника Тапарова и съм инструктор по ментална аритметика в офис „МАЕ-РАЗСАДНИКА„.

Преди година и половина се запознах с тази УНИКАЛНА МЕТОДИКА – Ментална Аритметика. Разбрах , колко е интересна и полезна за развитието на нашите деца. За това кратко време, успях да направя първите няколко крачки на успеха.

Усмелих се, да се впусна в това ново начинание, с подкрепата на своите родители и с помоща и обученията на моя любим учител – Венера Хасанова. Искам да им благодаря от цялото си сърце, защото опита, който трупам и вече имам е благодарение на тях. Те са хората, които ми подадоха ръка, и които продължават да ме мотивират и предизвикват по пътя към успеха.


На 17.01.2021 година се проведе първият онлайн семинар органииран от PAMA Abacus and Mental Arithmetic Association and SAMA Global and Mental Arithmetic Association. На този семинар присъстваха инструктори по ментална аритметика от цял свят. Всички заедно обменихме опит и идеи , бяха ни дадени насоки как да станем още по – добри в работата си.


Като най – млад инструктор в семейството на МАЕ, искам да споделя своето преживяване с Вас . Този семинар , за мен беше изключително полезен и още една крачка по пътя на моето развитие . Като човек , който вече има международни сертификати , този симпозиум ми дава възможност да се уча от специалисти, да получавам още много полезни съвети и идеи, как да развия както своя успех, така и способностите на своите ученици.

С уважение, Вероника Тапарова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *