EN
RU

Франчайз

Започнете печеливш бизнес с гарантирана печалба от първия месец!

Това предложение е подходящо за вас, ако:

Изпрати запитване
Нашата франчайзинг програма

Ако няма във Вашия град все още няма МАЕ, не пропускайте тази възможност да сте първи!

01. Нашата мисия

Да развиеме ново по-успешно бъдеще на България. Бъдещето са нашите деца, а ние им помагаме да бъдат по-успешни, по-умни, поконцентрирани.

02. Какво правим Ние

МАЕ България е първото училище за неформално образование в България, което предлага обучение по ментална аритметика, таблица за умножение, бързо четене, краснопис, енкаустика.

03. Нашите резултати говорят за нас

Децата, които се обучават при нас освен, че си вдигат успеха в училище, подобряват си паметта и концентрацията, учат по-лесно езици, но и стават шампиони - участват и печелят олимпияди - световни и европейски.

04. Защо побеждаваме

Нашият подход е индивидуален и работим в малки групи. Методиката е адаптирана и пригодена за България освен това е гъвкава и обучението е в игра. Променяме погледа към обучението и начина на
преподаване. Курсовете ни развиват паметта, концентрацията и логическото мислене у децата като същевременно променят нагласата, че ученето е скучно и досадно занимание.

С нас ученето е игра - забавна, лесна и вдъхновяваща.

3

384

869

132

Предлагаме ограничен брой места за партньори

свържете се с нас във формата за контакт, за повече информация
Прочетете някои от отзивите за Нас

Възможността да развивам школи, в които се обучават деца и възрастни в курсовете на МАЕ по ментална аритметика, бързо четене, краснопис и други, ме кара да се чувствам удовлетворена, от това което правя и ме зарежда с положителни емоции.
За мен като човек, е от изключителна важност бизнеса, който равивам, да може да дава на другите и винаги да има видими и измерими резултати.

Венера Калева

Управител на Център за развитие МАЕ - УМНИ ДЕЦА - Обеля

Усмелих се, да се впусна в това ново начинание, с подкрепата на своите родители и с помоща и обученията на моя любим учител – Венера Хасанова. Искам да им благодаря от цялото си сърце, защото опита, който трупам и вече имам е благодарение на тях. Те са хората, които ми подадоха ръка, и които продължават да ме мотивират и предизвикват по пътя към успеха.

Вероника Тапарова

Инструктор по ментална аритметика в офис „МАЕ-РАЗСАДНИКА„