EN
RU

Бързо четене

Бързо четене

Програмата е с продължителност 15-20 посещения. Занятията се провеждат 3-6 дни седмично с продължителност 1,5 – 2 ч. Съставът на групитее от 4-6 човека.

Четирите програми са разпределени по възрастови групи.

1во ниво

„Техника на четене” за деца на 6-7,5 години. За деца които бъркат буквите, не могат да преминат от сричане към плавно четене,показват регресия, четат бавно, могат да премесват срички,не разбират или не запомнят това, което четат. На това ниво се извършва корекция на техниката на четене – т.е. отстраняване на грешките в четенето.

2во ниво

„Четем и разбираме” за деца на 7-8 години – Този курс може да бъде второ ниво за деца на 6-7 години, които са преминали 1во ниво. Курсът е възстановителен. Този курс може да бъде посещаван от деца, които не са преминали 1во ниво, поради това, че не са имали трудности с четенето. Този курс е насочен повече към разбирането и запомнянето на прочетения материал и на способността да бъде преразказан.

3во ниво

„Скорост на четене” за деца на 8-11 години – Курсът може да бъде продължение на 2ро ниво „Четем и разбираме” или да предшества последният 4то ниво. След преминаване на този курс се повишава скоростта на четене на детето наум. Скоростта може да достигне до триста думи в минута, нараства разбирането и запомнянето на прочетения материал със способност за преразказването му.

4-во ниво

„МЕГА скорост” за деца на 11-16 години и възрастните. Това ниво също може да бъде възстановително ниво, след нивото „Скорост на четене”. Забранено е провеждането само на това ниво, ако детето не е посещавало 3то ниво. За възрастните, желателно е да премине това ниво и след това да го премине още един път. Четенето наум нараства 2-3 пъти и може да достигне 1500 думи в минута, при пълно разбиране, запомняне и способност за преразказване на материала.

Избери своето ниво!

Умножение, деление, дроби, 4-ри цифрени числа, корен квадратен, проценти – всичко това е изучено завършвайки пълен курс на Ментална Аритметика МАЕ.

Курсове МАЕ

Ментална Аритметика

Менталната аритметика е техника, разработена на базата на устни аритметични изчисления и позволяваща да се развие максималната скорост на възприемане и обработка на информация.

Краснопис

Красивият почерк е изкуство, което всеки лесно може да овладее. Процесът се базира въз основата на калиграфията, основите на която са се преподавали в училище преди няколко десетилетия.

Таблица за умножение

Методиката опростява процеса на запомняне на таблицата за умножение. Предложени са модели и интересни трикове за изчисление, които значително улесняват запаметяването.

Бързо четене

Използва се специална методология при работа с деца . Целта на курса е децата да развият любовта си към четенето. След курса децата четат с разбиране 7 или повече пъти по-бързо отколкото преди това.

ИНДИВИДУАЛЕН ОНЛАЙН УРОК ПО МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

САМО ЗА 25 ЛВ ЗА 90 МИН

И БЕЗПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ОСТАНАХА 7 МЕСТА

ПУСНИ ЗАПИТВАНЕ ТУК
СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА МАЕ

Новини

февруари 1

Най-забавният начин за учене на таблицата за умножение!

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Уебинар „Часовникът“

БЕЗПЛАТЕН‼️ 🎨⏰Творчески Уебинар „ЧАСОВНИКЪТ“ –––––––––––––––––––––––- 💁‍♀️Приказка за часовника, за малката и голямата стрелка и за времето.🕓🕣 –––––––––––––––––––––––- Детето Ви не може да запомни часовника, не го разбира, спрвя се частично, трудни са му минутите, няма интерес За 2 часа в два последователни дни Вашият малчуган ще се запознае с часовника, ще сътвори собствен часовник и ще […]

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Бързо четене

А какъв ще бъде резултатът при моето дете в курса по Бързо четене, ако детето ми е чете лошо? В края на обучението винаги има резултати, можем само да кажем, че резултат има винаги във всички деца. Всичко зависи от какво ниво започваме в началото. Ако детето бърка букви, срича, измисля окончания, чете насечено, не […]

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Бизнес Леди 2020

♥️🎉🎀🌺💗Вчера автор на методики МАЕ Венера Хасанова получи своята заслужена награда в категория „Неформално образование“ в България.🇧🇬 Това е поредното доказателство на труд и силен екип! БЛАГОДАРИМ на всички партньори, колеги и инструктори на МАЕ. ♥️

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Безплатен презентационен урок

Първото сериозно достижение в областта на аритметиката е извършено в Китай, където местните жители са изобретили сметалото преди пет хиляди години. Това сметало и до ден днешен се смята за много важно постижение на китайската и световната култура. В Япония пък първи екземпляр на сметалото се появява през шестнадесети век именно от Китай. Китайците старателно […]

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
септември 1

💯Тренинг за Бързо четене. Хайде да се забавляваме. 🎀

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ