EN
RU

Нашите партньори

Нашите партньори

Адвокатско съдружие „Фронтекс Лигъл Сървисис“

Адвокатско съдружие „Фронтекс Лигъл Сървисис“ и тази година подкрепя Републиканската олимпиада по Ментална аритметика, защото вярваме в развитието на децата чрез неформално образование.

Ние вярваме, че за да създадем едно успешно поколение с изградено чувство за справедливост е необходимо ние самите да му дадем възможност за едно развитие, различно от предходните – по – цветно, по – красиво, но и по – решително, защото „Където правото е нерешително, там няма право“ („Ubi ius incertum, ibi ius nullum“).

Сладки "Маша & Даша"

🍰Бутикови меденки, торти и др. сладки изненади
💯% натурални съставки
🍭ръчно декорирани
🎂индивидуален дизайн
🍪Бисквитена работилница

Издателство „Клевър бук”

Издателство „Клевър бук” е създадено през 2010г. с много смелост и любов.
От учителите чувате: концентрация, фина моторика, четене, смятане… А детето ви иска да играе и да изследва света около себе си. Ние ви предлагаме карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

Дървени играчки - книжарници "ЕЛФИТЕ"

Началото на малкият ни семеен бизнес е поставено в далечната 1995 година, с отварянето на първата книжарница, а малко след това и щанд на популярната по онова време книжна борса София Прес. Основната дейност в началото е търговия на едро и дребно с канцеларски материали. Със стартирането на нашия онлайн магазин през 2007 година асортимента се увеличава и концепцията повече се доближава до т.н. „Books & Toys“.
В момента ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД е официален представител за България на най-продаваните ученически раници в Чешката република – TOPGAL. Фирмата е дистрибутор на английските компании Keycraft и House of Marbles. Асортимента на Keycraft за момента е представен на българския пазар с два популярни бранда. Канцеларската серия за деца GOGOPO, която печели сърцата на учениците и награди от най-големите търговски изложения и MAGNOIDZ, образователни комплекти, под формата на експерименти за деца, концентрирани в основни научни дисциплини като химия, физика и геология. House of Marbles пък се наложиха на пазара на играчки с емблематичните си стъклени топчета и винтидж игри.
Асортимента ни е внимателно селектиран, с акцент върху дървените играчки, креативни и образователни игри, качествени ученически стоки и подбрани заглавия, предимно за деца. Определено имаме афинитет към класическите, ретро играчки, винтидж продукти и имаме собствена, уникална визия и философия. Вярваме, че децата ни заслужават наистина стойностни и истински неща, а ние като родители сме длъжни да възпитаваме у тях усет за красивото и уважение към истински ценното.
Нашата мисия е да се опитаме да Ви помогнем в това начинание като се стремим да Ви предложим качествени продукти, в които намираме смисъл и идея.

Арт център Банкя

Арт център Банкя е бързоразвиващо се алтернативно пространство за съвременно изкуство, намиращо се в центъра на гр. Банкя, в близост до столицата, което на четири етажа изложбена площ експонира водещи автори в областта на визуалните изкуства и развива артистични и образователни дейности, сред които танци, кино, йога и рисуване, ментална аритметика и др.
Арт център Банкя предлага на своите посетители възможността да прекарват времето си в многофункционално пространство, да изберат активност или да разгледат галерията, актуална с експозициите си.

Академия за празници "ВЪЛШЕБНИЦИ"

Академия за празници ви предлага:
🌟Аниматори с впечатляващи костюми
🌟Шоу сапунени балони
🌟Дунапреново шоу с големи кубчета
🌟Хартиена дискотека
🌟Фолиева дискотека
🌟Украса
🌟Пинята
🌟Аквагрим
🌟И много други

КОМПАНИЯ “МИХАЛКОВО“ Водата от Родопите

Компания „Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България. Добиването и бутилирането на естествено газирана вода „Михалково“ в село Михалково, община Смолян, започва още през далечната 1956 г.
Естествено газираната вода е единствената у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Само три са минералните извори в света, чиято вода се доближава по състав, вкус и качества до тази в Михалково: Виши във Франция, Боржоми в Грузия и Фахинген в Германия. Водата е благоприятна за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храносмилателната, нервната система и на ендокринно-обменни заболявания.
През 2008 г. Михалково пуска на пазара изворна вода „Михалково“. Водата извира на 1800 m надморска височина в подножието на връх „Модър” – чиста планинска вода, ниско минерализирана, подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.

Фондация "НОВИТЕ ИМЕНА"

Печатница "ПРИНТ ФАКТОР"

СПИСАНИЕ 8

СПИСАНИЕ 8 е българско научнопопулярно списание, което продължава духа и традициите на любимото на поколения българи сп. „Космос“, излизало от 1962 г. до 90-те години на ХХ в.

СПИСАНИЕ 8 представя популярна и задълбочена информация за науката, природата, алтернативната медицина, древната история и неочакваното, като с акцент и приоритет са откритията и новините от България, или свързани с хората в страната.

СПИСАНИЕ 8 излиза на 8-и всеки месец. Има сключени договори с всички големи дистрибутори и се разпространява чрез свободна продажба в цялата страна, включително по веригите бензиностанции.

https://www.facebook.com/Spisanie8/
https://www.spisanie8.bg

Списание Осем

УЧИЛИЩА ДРУЖБА

Частна профилирана гимназия “ДРУЖБА” е създадена и утвърдена със Заповед РД –14 – 111 / 29.12.1998г. и Заповед РД 14 – 68 / 05.07.1999г. на МОН.
Частнo основно училище “ДРУЖБА” е създадено и утвърдено със Заповед РД 14-105 / 03.07.2003 г. на Министерството на образованието и науката.
От 2015 / 2016 учебна година ЧОУ „Дружба“ и ЧПГ „Дружба“ са преобразувани в Частно средно общообразователно училище „Дружба“ – София, без промяна на учебните планове, със заповеди РД 14 – 40 / 08.07.2015 г., РД 14 – 69 / 29.09.2015 г., РД 14 – 72 / 29.09.2015 г. на Министъра на образованието и науката.
От 2016 / 2017 г., с влизане в сила от 01.08.2016 г. на новия закон за предучилищно и училищно образование името на училището е сменено на Частно средно училище „Дружба“ – София.
Учениците се обучават в подготвителни групи за 5 – и 6 – годишни, начален етап 1- 4 клас, прогимназиален етап 5 –7 клас и гимназиален етап 8 – 12 клас.
С прием след седми клас учениците могат да се обучават в следните профили „математически“, „чужди езици“. Има възможност и за допълнителни профили, като за втори чужд език може да се избира между испански, турски, френски или немски език.
ЧСУ “ДРУЖБА” извършва прием на ученици след седми клас. Учениците, желаещи да се запишат в осми клас, се явяват на изпит, включващ тест по български език и математика. А тези ученици, които желаят да се запишат в по-горен клас, трябва да положат изпит по английски език за проверка нивото на езика.
Обучението по всички природоматематически дисциплини (Математика, Информатика, Физика и астрономия, Химия и опазване на околната среда, Биология и здравно образование) се осъществява на английски език.
Всички предмети от културно-образователните области: български език и литература, чужди езици, математика, информатика, информационни технологии, обществени науки и гражданско образование, природни науки и екология, изкуства, бит и технологии, физическа култура и спорт се преподават в съответствие с държавните образователни изисквания.

Сватбена агенция Вики

Сватбена агенция Вики предлага тематични декори за всеки Ваш повод!
Ако Ви предстои важно събитие…или просто искате да зарадвате някой, свържете се с нас! Ние, от своя страна с радост ще внесем щипка любов във всеки Ваш празник! Можете да се обърнете към нас за украса за сватба, декорация за изнесен ритуал, годеж, рожден ден, абитуриентски бал, юбилей, кръщене, изписване на бебе, прощъпулник, погача за новородено, и други.
На Ваше разположение сме в 1 основна локация : град София и област София, но не се ограничаваме само до тях. Свържете се с нас и ще получите безплатна консултация по въпроси, касаещи планираното събитие и аранжирането на украса и празнична декорация.
Цени
Знаем колко важна за Вас е цената на услугата. Ние ще се съобразим с Вашия бюджет и ще Ви предложим оптимална цена за декорацията на празничното събитие. Потърсете ни по най-удобния за Вас начин и ние ще изготвим оферта, съобразена с Вашите изисквания и очаквания.
Подарете си незабравими моменти…

Юнион Интерактив ООД

Юнион Интерактив ООД е фирма-вносител на водещи международни производители в сферата на образователните технологии и учебни софтуерни приложения. Нашата цел е да предлагаме разнообразни и максимално завършени решения за един по-модерен, по-интересен и по-ефективен учебен процес. В допълнение предлагаме цялостни услуги, включващи транспорт, монтаж и инсталация на оборудването, както и специализирани обучения за преподаватели.
Работим по завършен модел, включващ всички продукти и услуги, свързани с модернизацията на учебната среда.
Юнион Интерактив ООД обособява дейността си в 3 основни направления:
1. Продажба, доставка, монтаж, правилно интегриране и последвала поддръжка на различни образователни технологии (интерактивни дъски, интерактивни дисплеи, 3D стереоскопични дисплеи zSpace®, различни мултимедийни и компютърни конфигурации)
2. Продажба, поддръжка и управление на софтуерни лицензи с образователна насоченост
3. Обучения на преподаватели – 12 сертифицирани обучителни програми, одобрени със заповед на Министъра на образованието и науката и вписани в ИРОПК (регистър с одобрени програми). Всички обучителни програми са насочени към подобряване на дигиталните компетентности на педагогическите специалисти
Целта е тези три направления да бъдат изпълнявани качествено и професионално, за да се постигне едно завършено решение, а не просто покупко-продажбен процес на хардуер и софтуер.
Юнион Интерактив ООД е изградила над 400 интерактивни кабинета и класни стаи, създала е 2 завършени zSpace® STEM лаборатории, създала е около 40 технологични центъра по природни науки, работила е по изпълнението на над 30 проекта за модернизация на учебната инфраструктура и е обучила над 2 500 преподаватели за работа със съответните технологии и модели на преподаване и работа, които те предполагат.

МартинПетров.орг

МартинПетров.орг е създадена от Мартин Петров професионален коуч и обучител с над 10 години опит, 3400 обучения през които са преминали над 16 000 човека. МартинПетров.Орг, като търговско дружество се занимава с три основни дейности, както следва:

1. Професионални обучения и коучинг за личностно и професионално развитие за деца, юноши и възрастни;
2. Маркетинг, комуникации и онлайн присъствие и продажби;
3. Видео и фото заснемане на събития, индивидуални фотосесии, рекламни видеа и още.

Мисията на МартинПетров.Орг е да създава и подпомага лидерството в България на ниво индивид и организация, започвайки от ранното детско развитие. Мартин Петров е експерт в сферата на Игровизирането на обучителни процеси, Проектно базирано и учене чрез преживяване, НЛП, Неформално и информално учене и учене чрез спорт.

Ако искате детето ви да развие лидерския си потенциал, да изгради устойчиви ценности, които да водят бъдещите му решения, да създаде своята собствена мисия и визия за бъдещето, да умее да изгражда доверие и да управлява взаимоотношенията си и да бъде вдъхновяващ лидер, то можете да научите повече на следните координати:

За повече информация: info@martinpetrov.org / +359 888 50 10 18

Мартин Петров Орг.