EN
RU

Повярвай, че можеш и вече ще си изминал половината път!

Център за развитие „Интелект“ гр. Хасково.

В център „Интелект“ създадохме домашна, уютна обстановка, в която децата имат възможност да учат с игра и усмивка и да израснат творчески личности, за които живота е шарен, интерен за опознаване и е непрестанно предизвикателство.

 

Общуването ни с тях ни носи много положителни емоции и ни обогатява познанията ни за детското възпитание и обучение непрестанно. Грижливо се отнасяме към процеса на израстване на децата и им помагаме да живеят здрави, щастливи, добри и умни.

 

Основните дейности при нас са:

○ МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА МАЕ:

 

Придобиване на умения за изчисляване на аритметични действия много бързо. Развиване на креативно мислене, фотографска памет, логика, аналитично мислене, находчивост, творчески способности и заложби, придобиване на самочувствие.

 

 

○ БЪРЗО ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ:

 

Първо учим детето да чете правилно (отстраняват се грешки при четенето), след което го учим да разбира и запомня материала. Прави се преход от четене по срички към плавно четене. След това работим върху нарастване на способността за разбиране и запомняне на прочетения материал със способност за преразказването му и най-накрая увеличаваме скоростта на четене при детето.

 

○ ПРОГРАМИРАНЕ ЗА ДЕЦА MINDHUB:

 

Методите, по които учащите изучават програмиране в MindHub са изцяло базирани на Игрови метод (Gamification) и Учене чрез преживяване – работа в екипи по разнообразни проекти. Чрез създаване и представяне на своите проекти, игри, анимации и приложения, програмирайки поведението на роботи, в малки групи и чрез игра, децата се социализират, придобиват допълнителни социални умения и качества, както и важни знания за успех в професиите на бъдещето.

 

○ УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ:

 

Занималнята е за деца в начален курс на обучение – 1 до 4 клас

 

○ ЛЯТНА АКАДЕМИЯ:

 

За тези родители, които желаят детето им да прекарано ползотворно лято, то нашата Лятна академия за деца предлага занимания по ментална аритметика, бързо четене, преговор на изучения материал в училище под игрова форма и много творчески заниманя.

 

○ ЕНКАУСТИКА:

 

Восъчна живопис – техника за рисуване с восъчни бои и ютия.

 

○ РУСКИ ЕЗИК

 

○ ЛОГОПЕДИЧНА ПОДКРЕПА

 

С уважение, управител Нели Кирилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *